Lavaş tam buğda unundan və ən yaxşı təbii əlavələr əsasında hazırlanır. Müasir bişinti növü-liflər, vitaminlər və qida dəyərləri ilə doludur.
Onu müxtəlif formada süfrəyə təqdim etmək olar. Uzun müddət öz dad keyfiyyətlərini və ətrini saxlayır.
Lavaş tam buğda unundan və ən yaxşı təbii əlavələr əsasında hazırlanır. Müasir bişinti növü-liflər, vitaminlər və qida dəyərləri ilə doludur.
Onu müxtəlif formada süfrəyə təqdim etmək olar. Uzun müddət öz dad keyfiyyətlərini və ətrini saxlayır.
Pendirli lavaşın hazırlanması üçün lazım olan tərkib belədir: əla növ buğda unu, su, bitki yağı və dadlandırıcı pendir əlavəsi, hansı ki, öz növbəsində, məhsulun xarakterik dadını verir. Bu qida əlavəsi duz, təbii və təbii ilə eyni xüsusiyyətdə ətirləndirici vasitələr, süd zərdabı tozu, pendir tozu, dad və ətir gücləndiriciləri (qlutamat-natrium), dekstrozlar, ədviyyatlar, bitki yağı, E551 və turşuluq tənzimləyicisi olaraq limon turşusundan ibarətdir.